Bestanden naar een geheime kluis verplaatsen

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

Bestanden naar een geheime kluis verplaatsen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Privacy.
  3. Doe in het venster Geheime kluis één van het volgende:

Als u nog geen geheime kluis hebt

Als u al een geheime kluis hebt

Als u bestanden aan de geheime kluis toevoegt met een identieke naam die alleen verschillende qua lettergrootte, kan een van deze bestanden mogelijk niet beschikbaar wanneer u de geheime kluis probeert te openen. Om gegevensverlies te voorkomen, raden we aan dergelijke bestanden toe te voegen aan verschillende geheime kluizen of de bestandsnamen te wijzigen in volledig unieke namen.

Raadpleeg ook:

Toegang krijgen tot opgeslagen bestanden in een geheime kluis